Kik vagyunk?

A NexGenics Kft. egy dinamikus és innovatív, 100%-ban magyar tulajdonú IT vállalkozás, amely szakértői megoldásokat kínál az egészségügyi szektor számára. Az általunk kínált megoldások segítenek az egészségügyi intézményeknek hatékonyabbá tenni folyamataikat, növelni pácienseik elégedettségét és javítani az egészségügyi eredményeket. 

Az évek során számos kihívással találkoztunk, amelyekre sikeresen megoldást találtunk. Munkánk során mindenkor az innovációra, a minőségre és a hatékonyságra fókuszálunk, hogy partnereinknek a legjobb megoldásokat kínáljuk. Meggyőződésünk, hogy az információs technológia kulcsfontosságú a betegellátás minőségének javításában, és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy partnereinkkel közösen a lehető legjobb eredményeket érjük el. 

Csapatunk szakértőkkel és tapasztalt szakemberekkel rendelkezik, akik elkötelezettek az egészségügyi szektor szolgálatában. Kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságra és az adatvédelemre, hogy partnereinknek teljes biztonságot nyújtsunk. 

Célunk az, hogy partnereinkkel együttműködve olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek hozzájárulnak a betegellátás minőségének javításához, az egészségügyi eredmények javításához és a hatékonyság növeléséhez. Ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, az alábbi hivatkozásra kattintva tud velünk kapcsolatba lépni.