Radiológia előjegyzés

Radiológiai előjegyzés modulunk lehetőséget biztosít a radiológiai előjegyzés kontingensek rugalmas kezelésére. Létrehozhatók vizsgálat típusok, melyeknek külön vizsgálati idő definiálható, ezeket színkódokkal is elláthatjuk az áttekinthetőség érdekében.

Az egyszer már létrehozott előjegyzés struktúra könnyedén másolható későbbi időpontokra, ezzel is csökkentve az adminisztárcióval járó terheket.

Radiológiai előjegyzések időpontjai online kinyithatóak a páciensek, háziorvosok, társklinikák számára. Igény esetén ez a felület beágyazható a klinikai saját honlapjába.


Teljeskörű társklinika kontingens kezelés

Könnyedén kialakítható komplex előjegyzési struktúra, mely kiajánlható a társklinikák számára. A kiajánlott kontingenseket a társklinikák sajátjukként tudják kezelni, ezért nincs szükség a megszokott telefonos, e-mailes, vagy egyéb megkeresésekre. A társklinikák így egyszerűen felmérhetik a lehetőségeiket és tudnak gazdálkodni a számukra létrehozott előjegyzési helyeikkel.

E-mail/SMS értesítés

Lehetőség van az előjegyzett páciensek e-mailben és/vagy SMS-ben történő értesítésére a vizsgálat előjegyzésekor és/vagy a vizsgálat előtt. Mindkét esetben egyszerűen lemondható az időpont, így jelentősen csökkenthető a meg nem jelent páciensek száma. 

A lemondás lehetősége lehetővé teszi, hogy a felszabadult vizsgálati helyekre új páciensek jegyezhessenek elő, ennek eredményeképpen a gépek és nagyértékű vizsgálatok maximális kihasználtsággal szervezhetők.