Online időpontfoglalás

A MediTime időpont foglaló rendszer megkönnyíti az időpontok foglalását, az adminisztrációt és az ügyfélszolgálati tevékenységet a klinikákon. Innovatív, felhőalapú szoftverünk lehetővé teszi az online időpontfoglalást és az automatikus emlékeztetőket a páciensek számára, amelyek növelik a páciensek elégedettségét és a klinikák hatékonyságát, így nem kell aggódnia a túlterheltség miatt. Az online időpontfoglaló rendszer igény szerint beágyazható a klinika saját weboldalába, így egységes megjelenést biztosít a klinikai arculathoz és könnyen elérhető a páciensek számára.

Rendelés megnyitás értesítő

Kerülje el az esetleges panaszokat! A funkció lehetőséget biztosít a páciensek számára, hogy feliratkozhassanak az egyes rendelések szabad időpontjainak figyelésére. Amikor megnyílik egy újabb rendelési idő, a feliratkozott pácienseknek e-mail értesítőt küld a rendszer a szabad időpontokról. Ezzel tovább csökkennek az adminisztrációs feladatok és növekszik a páciensek elégedettsége.

E-mail/SMS értesítés

Lehetőség van az előjegyzett páciensek e-mailben és/vagy SMS-ben történő értesítésére a vizsgálat előjegyzésekor és/vagy a vizsgálat előtt. Mindkét esetben egyszerűen lemondható az időpont, így jelentősen csökkenthető a meg nem jelent páciensek száma.