Ambulancia beosztás

Az Ambulancia modulban lehetőség van az adott ambulanciákon orvosra és szakma típusra előjegyezni. Az előjegyzést keresőkkel és a legközelebbi szabad helyek ajánlásával gyorsítjuk. Az előjegyzés során az adatok bekérésének kötelezősége ambulanciánként állítható, így az előjegyzési űrlap adattartalmát Ön határozza meg.

Ambulancia előjegyzések időpontjai online kinyithatóak a páciensek, háziorvosok, társklinikák számára. Igény esetén ez a felület beágyazható a klinikai saját honlapjába.

Többé nem csúszik a rendelés

A rendszer az első érkezést figyeli és amennyiben plusz időre van szükség az ebből következő hosszabb adminisztráció miatt, úgy a rendszer automatikusan hozzáadja a vizsgálati időhöz, elkerülve ezzel az esetleges rendelési csúszásokat. A vizsgálati idők megadhatók ambulancia szinten, orvos szinten, de létrehozhatunk vizsgálat típusokat, melyhez szintén rendelhetők vizsgálati idők. Korlátozhatjuk az egyes rendeléseket, hogy csak bizonyos vizsgálatokat lehessen előjegyezni. Ezek a beállítások az egyes esetek jobb tervezhetőségét, lefedhetőségét teszik lehetővé. Rugalmasságának köszönhetően jelentősen csökkenthető az egyes rendelések, rendelés típusok csúszása, feltorlódása.

Beosztás ütközés figyelés

Rendelés rögzítése előtt a rendszer megvizsgálja, hogy az adott személy, akinek rendelést szeretnénk rögzíteni, rendelkezik-e más tevékenységgel másik helyen. Így például nem fordulhat elő, hogy valakinek akinek előadást kell tartania, adott napon, vagy épp műtétet kell végeznie, beosztjuk ambulanciára. A konfliktus figyelő rendszer szigora is konfigurálható, így beállítható, hogy csupán figyelmeztessen az ütközés tényére, de ettől még engedélyezze a beosztás felvitelét. A konfliktus figyelés nem csak a modulok között, hanem modulon belül is ellenőriz. Tehát például két ambulacia között is figyeli az esetleges konfliktus kialakulását.

Gyors átláthatóság

A gyorsabb átláthatóság érdekében a vizsgálat típusok színkódokkal láthatóak el. A rendszer lehetőséget biztosít gyors előjegyzés áthelyezésre, melyet a megszokott kivág/beilleszt gombokkal támogat. A mozgatást tovább segítik a szabad/foglalt időpontok eltérő háttérszíne is.

E-mail/SMS értesítés

Lehetőség van az előjegyzett páciensek emailben és/vagy SMS-ben történő értesítésére a viszgálat előjegyzésekor és/vagy a vizsgálat előtt. Mindkettő esetben egyszerűen lemondható az időpont, így jelentősen csökkenthető a meg nem jelent páciensek száma.