Beosztás terv készítése

Egyedi fejlesztésű Mesterséges Intelligencia készíti az osztályos, illetve ügyeleti beosztást. Az algoritmusok figyelembe veszik az egyedi igényeket, melyeket a felhasználók előre le tudnak adni a rendszerben. (pl. ki és mikor szeretne, vagy nem szeretne ügyelni). Ennek a leadásnak akár határidőt is szabhatunk. A leadott igények és egyéb elfoglaltságok figyelembevételével (hogy ne alakuljon ki ütközés más beosztásokkal, vagy épp távollétekkel), valamint az igazságosság elvét is szem előtt tartva tervezi meg a beosztást. Ezzel elkerülhető az esetleges ügyeleti túlterhelés egyes személyekre nézve. Ünnepnapok, hétvégék, péntekek kiosztásánál a rendszer az egyenlőségre törekedve osztja ki a felhasználóknak a beosztást. Az elkészült beosztási tervet, természetesen a megfelelő jogosultsági szinttel, tetszőlegesen módosíthatja a készítő.

A terv elfogadását követően lehetőségünk van automatikus értesítést küldeni az érintetteknek, hogy a beosztás elkészült és elérhető.

A terv készítő algoritmus bármely egészségügyi intézmény beosztását képes megtervezni, kezeli a munkaidőkereteket, illetve igény szerint akár gazdasági szempontok alapján is képes beosztási tervet készíteni.